Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2009, 03:08   #824 (permalinkYukarı
xendaba
Genius

Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
Üye No: 2
İndirme: 224
Uploads: 1
xendaba - YAHOO üzeri Mesaj gönder xendaba isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
ben ban yemeden biri de benim soruma cevap verebilir mi acabaa? =) aynı resimdeki gibi sorunsuzca hallettim fakat diğer sim kartlarda hala çalışmıyor. no service yazıyor. Benimki biraz farlkı kayıtlı fakat yabancı pasaporta kayıtlı türkiye'de o yüzden tek bir numaraya hizmet veriyor. Yapabileceğim birşey yok mu?? Gerçekten konu açmak için yapmıyorum acil paraya hitiyacım var avrupa seyahatine çıkıcam satıyorum iphone'u alıcı da var ama bi kıramadım ki. =)
maalesef yabancı pasaporta kayıtlı ise yapacagın bişey yok simkilitle filan alakalı bir durum değil bu seninki imei kayıtla alakalı bir durum telefon üzerindeki yazılım değil baz istasyonu kontrol ediyor o imei numarsını [Sadece Kayıtlı Üyelerimiz Linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız..]

telefonun tüm kartları tanır durumda ama telefonunun imei numarasını görünce diğer operatörler sinyal vermeye anaşmıyor anlayacağın ya dönüşte kendi pasaportuna yeniden kayıt yaptıracaksın yada gittigin gezide nasılsa yurtdışında tüm hatlarla çalışıyor orada satacaksın biryerde a sana en mantıklı çözüm [Sadece Kayıtlı Üyelerimiz Linkleri görebilir. Kayıt olmak için tıklayınız..]
xendaba isimli Üye şimdilik offline konumundadır